Bruk
Bankekjøtt,
Bibringe, Okse bog
eller
Lammekjøtt med ben.
Valget
er opp til deg.
.
Noen av grønnsakene du kan bruke
Sellerirot
Løk
Pastinakk
Rot
selleri
Persillerot
.
Krydder
og urter etter smak og behag.
Som:
Kruspersille
Koriander
Laurbærblad
Stjerne
Anis
Spikernellik
Lemmongras
Godt
Salt og god Pepper
-
Av
ALT
dette
blir
det en
UTROLIG
GOD
SUPPE
;O))
Ta
det du har i kjøleskapet og legg alt i en gryte, når
det er vasket og klart.
Kjøttet
freses først lett i gryten med litt rapsolje, og når den har fått
en fin brun farge, går alt det andre du ønsker, i gryten. Du dekker
det med vann helt opp over kjøttet, og lar det stå å små koke
under lokk i 2,5 timer.
IKKE glem Salt!
Jeg bruker ikke buljong, kunn råvarer og urter, for å få frem den smaken jeg ønsker.
Ta
å sil suppen når den er ferdig i en ren gryte.
Skjær
opp kjøttet, som nå er mørt og fint, i biter.
Bruk
noe av grønnsakene om du ønsker, skjær også de i biter.
Kok
litt fullkorn pasta, små eller store, og ha på tellerken før du
heller på suppen. Server gjerne litt grovt brød til.
God fornøyelse !
-----------------------------------
Jeg
vil komme tilbake med mere forklaring på hvilke råvarer jeg bruker
og krydder. Jeg er opptatt av at varene jeg bruker skal være rene og
ikke tilsatt noe syntetisk.
Men det er opp til deg hva du velger.
Jeg
vil bare vise hva for alternativ du kan ha til sunnere Mat ;O)
Denne bloggen er helt ny, så jeg trenger litt tid på å få oppdatert meg med alt jeg sitter inne med.
Håper det faller i smak
;O)
Birgitte
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Her kan du legge igjen en hilsen, eller spørsmål om maten jeg legger ut på bloggen. Tilbakemelding på det jeg gjør og kansje på det du selv har prøvd ;O)
Alltid hyggelig med en hilsen. ;O)